Maaltijdsla met veldsla, avocado en meer

– veldsla
– avocado
– bacon reepjes
– kleine cherry tomaatjes
– komkommer
– geitenkaas bolletjes, verkruimelde geitenkas of (mini-) mozzarella
– hardgekookt ei
– olijfolie
– balsamico
– balsamico azijn
– mosterd
– pijnboom pitjes – 5-10 min op zeer laag vuur, want ze branden snel aan!
– fijngesnipperde ui– verse paprika in kleine stukjes
– dikke balsamico 

Veldsla wassen en laten uitlekken. Ei hard koken en daarna pletten. Pijnboom pitjes circa 5 minuten op zeer laag vuurtje, want ze branden snel aan. Bacon reepjes even uitbakken. Tomaatjes doormidden snijden. Komkommer in kleine stukjes snijden. Paprika idem. Ui zo fijn mogelijk hakken.
Dressing maken van olijfolie, balsamicoazijn, mosterd en evt. wat zout en peper.
Vlak voor het eten alles lekker door elkaar roeren.

Op de borden een slinger van de dikke balsamico, sla erover en smullen maar.