– veldsla
– avocado
– bacon reepjes
– kleine cherry tomaatjes
– komkommer
– geitenkaas bolletjes, verkruimelde geitenkaas of (mini-) mozzarella
– hardgekookt ei
– olijfolie
– ‘dikke’ balsamico
– balsamico azijn
– mosterd
– pijnboom pitjes
– fijngesnipperde ui
– verse paprika in kleine stukjes

Veldsla wassen en laten uitlekken. Ei hard koken en daarna pletten. Pijnboom pitjes in een koekenpan circa 5 minuten op zeer laag vuurtje, want ze branden snel aan. Bacon reepjes even uitbakken. Tomaatjes doormidden snijden. Komkommer in kleine stukjes snijden. Paprika idem. Ui zo fijn mogelijk hakken.
Dressing maken van olijfolie, balsamicoazijn, mosterd en evt. wat zout en peper.
Vlak voor het eten alles lekker door elkaar roeren.

Op de borden een slinger van de dikke balsamico, sla erover en smullen maar. Altijd lekker met vers stokbrood.